Cutie Pie Bakery
 
Dat verdient een taartje!

Workshop

Altijd al zo'n taart willen leren maken, waar de visite stil van wordt? Dan ben je bij Cutie Pie Bakery aan het goed adres! De gloednieuwe bakery ontvangt jou graag om jou de kneepjes van het taartdecoreren te leren!
Je kunt je voor 1 van de thema workshops opgeven, een prive workshop op maat aanvragen, of een kinderfeestje laten verzorgen in de Bakery


 Valentine Special: Maandag 12 Februari 19.30 - tot ca 21.30 


Wil jij ook jouw Valentijn verrassen?

Kom dan langs op maandag 12 februari om deze schattige valentijstaart te leren maken. Je leert hoe je een taart moet vullen en afsmeren en te voorzien van mooie room roosjes. Daarna gaan we aan de slag met het versieren van deze schattige valentijnskoekjes! Je krijgt de taart met koekjes mee in een handige doos.

Kosten: 37,50 pp (incl taart, gebruik materialen, thee/ kofffie en iets lekkers)
Prins(ess)nkasteel: Zondag 22 Oktober 2017 (9.30 - 12.30)Wil jij ook dit super mooie kasteel leren maken, alleen of samen met jouw (klein)kind? Dat kan! Je leert hoe je deze taart moet vullen, afsmeren en bekleden en daarna te voorzien van een torentje, een poort en andere accessoires om van dit kasteel een paleisje te maken! Kies jij voor een romantisch doornroosje kasteel of juist voor een stoer ridderkasteel?

Ook heel geschikt als (groot)ouder / kind workshop!  

Kosten: 37,50,- pp  of 45,- per ouder/kind koppel 

Basis taart: Woensdag 4 April 2018
(19.00 - 21.30/ 22.00)


Altijd al de basis van taart decoreren willen leren? Dat kan vanavond!

Tijdens deze 2,5 -3 uur durende workshop leer je een taart vullen, afsmeren, bekleden en in stijl versieren. Er zijn allerlei leuke voorbeelden en vormpjes/ uitstekers aanwezig om er een echt kunstwerk van te maken! Aan het einde van de workshop krijg je je eigen taart mee in een handig doosje, zodat je hem makkelijk naar huis kunt vervoeren.

Kosten: 37,50 pp (incl taart, gebruik materialen, thee/ kofffie en iets lekkers)
Vaderdag taart: Vrijdag 15 juni 2018 (19.00 - 21.30)


Mijn papa is de beste!

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop leer je een taart vullen, afsmeren, bekleden en in (papa)stijl versieren. Aan het einde van de workshop krijg je je eigen taart mee in een handig doosje, zodat je hem de volgende dag aan vaders kunt schenken!

Ook heel geschikt als (groot)ouder-kind workshop!  
Maak samen een mooie taart voor papa! Informeer naar de mogelijkheden


Kosten: 35,- pp  of 45,- per ouder/kind koppel (Minimale advies leeftijd is 7-8 j)Smashcake 

(informeer naar een beschikbare dag)
Altijd al perfecte roosjes willen leren maken,
voor op zo'n giant cupcake? 


Tijdens deze 2,5 -3 uur durende workshop leer je botercreme roosjes spuiten, eerst op een oefenblad, daarna op de taart. Indien je voor een giant cupcake kiest, leer je deze bekleden. Kies je voor een ronde taart met verloop, dan leer je hoe je dit kleurenverloop moet aanbrengen. Aan het einde van de workshop krijg je je eigen taart mee in een handig doos, zodat je hem makkelijk naar huis kunt vervoeren.

Kosten: 40,- pp ( taart, gebruik materialen, thee/ kofffie en iets lekkers inbegrepen)
Workshop Lokatie

Cutie Pie Bakery

Ansinghlaan 60

3431 GW Nieuwegein


Aanmelden?